Reactie Trainer Eupen optimistisch: "Nog zes matchen om te promoveren"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Trainer Eupen optimistisch: "Nog zes matchen om te promoveren"
Foto: © SC

Westerlo werd deze namiddag kampioen in tweede klasse en dus speelt Eupen de eindronde. Al verandert dat op zich niet zo veel voor trainer Lopez. "Promoveren was het doel en dat blijft het ook," zei hij na afloop van de match vandaag.

Tamara Vereecken in Westerlo

De coach van Eupen begon alvast met felicitaties aan de tegenstander. “Proficiat aan Westerlo, de beste hebben de titel behaald vandaag.”

De match kende eigenlijk een heel vreemd openingskwartier. “Ja, twee rode kaarten, een penalty, het was allemaal heel warrig. Westerlo kwam dan op voorsprong en we wisten dat het erg moeilijk zou worden.” Al hadden jullie wel de kansen om zelf ook te scoren. “Wij waren een half uurtje de betere maar de thuisploeg stond defensief erg goed, het is hun verdienste dat wij er niet doorgeraakten.”

Er wacht Eupen nu de eindronde, de doelstelling blijft voor de oefenmeester wel gewoon dezelfde. “Er resten ons nu nog zes matchen om de promotie af te dwingen. Dat was ons doel en dat blijft het ook.” Gaat u de spelers hiervoor makkelijk kunnen opladen? “Tuurlijk, het zijn professionals he! Vandaag is er teleurstelling en het verlies komt hard aan maar vanaf morgen is het denken aan de eindronde. Ze zijn er ook klaar voor, zowel mentaal als kwalitatief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties