Vrouwensprokkels op donderdag

Vrouwensprokkels op donderdag
Foto: © SC

Nog zes keer slapen en de Belgian Red Flames nemen het op tegen de Oranje Leeuwinnen. Er is vlammend nieuws, aangebrand nieuws en nog veel meer. Lees het hier:

Flame Time

Om de wedstrijd van België tegen Nederland - volgende week woensdag om 20 uur aan Den Dreef in Leuven - in de kijker te zetten, gaat er een echte vlam rond in de Leuvense studentenfaculteiten - voor de gelegenheid fakkelteiten genoemd.

Elodie Ouedraogo stak de vlam aan met bondscoach Ives Serneels - onder toeziend oog van 600 studenten - ondertussen gaat de vlam vanavond al naar de derde fakkelteit.

Selectie Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen zijn ook klaar voor de wedstrijd in en tegen België. Anouk Hoogendijk is terug, Liza van der Most debuteert. De selectie: Van den Berg, Bito, Bakker, Christ, Dekker, van de Donk, Geurts, van der Gragt, van der Heiligenberg, Hoogendijk, Hoogewoning, Janssen, Van Lunteren, Melis, Martens, Middag, Miedema, van der Most, Slegers, Spits, Van Veenendaal, Versteegt, Worm.

Fotograaf niet welkom

Volgens de Nederlandse pers zou een Nederlandse fotograaf niet welkom zijn op de wedstrijd tussen de Flames en de Leeuwinnen, omdat hij te veel billen in beeld zou nemen.

Finale Champions League bekend

En de finale van de Champions League is bekend. Tyreso en Wolfsburg nemen het in Lissabon op 22 mei tegen elkaar op. Tyreso raakte voorbij Birmingham, Wolfsburg won in een volledig Duitse halve finale van Turbine Potsdam, met daarbij onder anderen Ada Hegerberg - een maand geleden nog actief tegen de Red Flames.

Flames in het buitenland

Over die Flames terug gesproken: het Kristianstad van Lorca Van de Putte heeft na 0-2 winst bij staartploeg AIK nu 6 op 12 in de competitie. Het staat in de middenmoot, maar zoals geweten is Van de Putte zelf geblesseerd aan het dijbeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties