Toekomst Defour: "Porto? Voetbalwereld is onvoorspelbaar"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Toekomst Defour: "Porto? Voetbalwereld is onvoorspelbaar"
Foto: © Photonews

Vanaf volgend seizoen heeft Julen Lopetegui de touwtjes in handen bij FC Porto. Dat wil zeggen dat Steven Defour zich opnieuw zal moeten bewijzen voor een nieuwe coach. Heeft dat gevolgen voor zijn toekomst? Voetbalkrant.com vroeg het aan zijn zaakwaarnemer Paul Stefani.

Steven Defour kende een seizoen met ups en downs in Portugal, en stond in januari heel dicht bij een transfer. Uiteindelijk bleef onze landgenoot Porto trouw, en terecht. Onder interim-coach Luis Castro kwam de Rode Duivel opnieuw vaker aan spelen toe.

Maar over enkele maanden moet Defour opnieuw een nieuwe coach van zijn kwaliteiten zien te overtuigen. Zaakwaarnemer Paul Stefani ziet de toekomst van zijn poulain echter nog rooskleurig in bij Porto. “Beide partijen zien de toekomst positief in”, zo zegt Stefani aan Voetbalkrant.com.

"Volgend jaar nog bij Porto? Voetbalwereld is onvoorspelbaar"

“Momenteel kan ik echter niet in detail treden over Steven zijn situatie. Ik ben zelf niet in Portugal, dus dat is ook moeilijk. Of hij ook volgend jaar zeker bij Porto speelt? Je weet hoe dat gaat in het hedendaagse voetbal, hé. De voetbalwereld is onvoorspelbaar”, sluit Stefani af met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties