Twee aanvallers hopen nog steeds op Brazilië

Mattias Verhaeghe
| 18 reacties
Twee aanvallers hopen nog steeds op Brazilië
Foto: © SC

Het WK komt steeds dichterbij. Volgende week maakt bondscoach Marc Wilmots zijn voorselectie bekend, en er zijn twee aanvaller in de Jupiler Pro League die nog steeds hopen op een plaats in die selectie, Ilombe Mboyo en Igor De Camargo.

“Een WK meemaken is een jongensdroom voor iedere voetballer. Maar ik wil nog niet aan Brazilië denken. De voorselectie is voor mij wel een realistisch doel. Al de rest zou bonus zijn. In het verleden werd ik vaak vergeleken met Christian Benteke”, aldus Mboyo (Genk) in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben niet de enige kandidaat, maar mijn profiel leunt het best aan bij dat van Christian. Veel zal afhangen van welk type speler Wilmots wil meenemen als vervanger van Benteke.

Naast Mboyo, hoopt ook Igor De Camargo (Standard) stiekem nog op een selectie. “Ik heb nog een kans om mee te gaan naar het WK. Maar Standard komt op de eerste plaats. Als ik hier niet professioneel blijf, kan ik de nationale ploeg ook niets bijbrengen. Of deze korte speelperiode genoeg is om Wilmots te overtuigen, moet je aan hem vragen. Ik ben in ieder geval in vorm”, zegt De Camargo in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties