Verboom bekijkt het positief: "Derde of tweede worden kan zeker nog"

Verboom bekijkt het positief: "Derde of tweede worden kan zeker nog"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem liep de voorbije weken een paar tikken op. Het staat nu vierde in play-off 1 en de kloof op de top-3 is vier punten geworden. Toch blijven ze aan de Gaverbeek geloven in een goede afloop. Zo geeft ook Bryan Verboom de strijd om plekken 2 en 3 niet op.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We zijn minder goed bezig dan bij het begin van de play-offs, dat klopt. Hoe dat komt? Ik weet het niet. Op training gaat alles goed. Maar de andere clubs weten nu dat ze rekening met ons moeten houden en ze willen ons ook echt verslaan”, aldus linksachter Bryan Verboom.

“De nederlaag in Standard deed wel pijn. We moeten nu tonen dat we er nog staan en het hoogst mogelijk ambiëren. We moeten nog proberen derde of tweede te worden, zodat we zeker zijn van een Europees ticket.”

Niet meer aan eerste plaats denken

“Derde of zelfs tweede worden is zeker nog mogelijk, aan de eerste plaats moeten we wel niet meer denken. Maar we spelen nog tegen Anderlecht en Club Brugge. Vier punten achter op Brugge? We moeten daar nog gaan spelen, dus als we er kunnen winnen is het maar 1 punt meer.”

Maar eerst wacht Lokeren. Een sleutelmatch – als er niet wordt gewonnen is het over - en natuurlijk nooit een cadeau. De Waaslanders versloegen Zulte Waregem al in de play-offs én in de bekerfinale: “Het is geen gemakkelijke tegenstander voor ons. Ze staan goed en spelen snel op de counter”, weet Verboom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties