Reactie Kawashima niet te spreken over tegengoal: "We moesten Sobota harder aanpakken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Kawashima niet te spreken over tegengoal: "We moesten Sobota harder aanpakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor vanmiddag in eigen huis tegen concurrent Club Brugge. De Rouches hebben zo hun lot niet meer in eigen handen. Kawashima was ontevreden over de tegengoal, maar weigert de titeldroom op te bergen.

Sander De Graeve in Luik

De doelman was achteraf erg teleurgesteld. "We hebben echt alles gegeven en kregen veel kansen, maar uiteindelijk lukte het niet om te scoren." De afwerking speelt Standard duidelijk parten. "Een goal kan vaak alles veranderen in een wedstrijd, maar we creëren de kansen wel, dat is al iets. We misten net dat tikkeltje geluk, dat is frustrerend."

"De titel is nog steeds mogelijk"

Over de tegengoal was de Japanner niet te spreken. "We misten wat frisheid en agressiviteit op het eind. Sobota mocht te makkelijk doorgaan. We hadden hem steviger moeten aanpakken, maar we hadden natuurlijk al veel brandstof verbruikt op dat moment."

De handdoek wil Kawashima nog niet gooien, ook al gaf Standard vandaag zijn lot uit handen. "Het is nog steeds mogelijk. We moeten nu alles op alles zetten in die twee laatste duels, dan zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties