Reactie Duarte: "Met een titel naar het WK zou een droom zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Duarte: "Met een titel naar het WK zou een droom zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won gisterenmiddag met het kleinste verschil op bezoek bij Standard. Het staat nu samen met Anderlecht aan kop van het klassement. Voor Oscar Duarte, die ook mag uitkijken naar het WK, kan het een mooie zomer worden.

Sander De Graeve in Luik

Duarte onderschat het belang van de zege alvast niet. "Dit was het perfecte scenario voor ons, we hebben een mooie stap gezet. Nu moeten we nog twee wedstrijden aanvatten zoals deze. Met twee overwinningen moet de titel mogelijk zijn. Eerst en vooral moeten we donderdag op de afspraak zijn", aldus de tevreden Costa Ricaan na de partij in Luik.

Eerst die twee wedstrijden tot een goed einde brengen

De verdediger van Club is er deze zomer normaal gezien bij op het WK, een hoogtepunt in de prille carrière van Duarte. "Voorlopig denk ik daar nog niet te veel aan, eerst moeten we die twee wedstrijden in België nog tot een goed einde brengen."

Toch fonkelen zijn ogen als we over het WK beginnen. Hij wil zichzelf nog een mooi cadeau geven op weg naar Brazilië: de titel. "Er is toch geen betere manier om af te reizen naar een wereldbeker dan met een titel op zak? Het zou echt een droom zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties