Reactie Martens na beslissende elfmeter: "Ik had krampen van hier tot in Tokio"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Martens na beslissende elfmeter: "Ik had krampen van hier tot in Tokio"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan Martens stuurde KV Kortrijk vanavond op verlof. De flankverdediger van KV Oostende trapte de beslissende strafschop voorbij Michaël Clepkens. "Ik dacht helemaal niet na, maar trapte gewoon keihard op doel."

Cédric De Volder in Oostende

De fans in het Albertpark kregen vanavond waar voor hun geld. De partij eindigde op een 2-2-gelijkspel, verlengingen brachten geen soelaas en uiteindelijk trapte Gertjan Martens strafschop nummer acht tegen de touwen. Goed voor een 7-6-overwinning voor the Kustboys.

"Er kwam maar geen einde aan", grapt Martens na afloop. "Ik gaf eigenlijk nooit eerder een strafschop. Een balans van honderd procent is in dat opzicht niet slecht, hé. (lacht) Ik trapte gewoon keihard op doel in de hoop dat die bal binnen zou gaan. Ik had op dat moment eerlijk gezegd krampen van hier tot in Tokio."

Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd, maar heb nog contract voor één seizoen

The Kustboys begonnen de voetbaljaargang nog als kneusje, maar bewezen alle criticasters het tegendeel. "Ik denk dat we kunnen terugblikken op een schitterend seizoen", aldus de flankverdediger. "Eén woord: fantastisch. Ik ben persoonlijk ook met een positieve noot kunnen eindigen. Het was leuk om de voorbije weken te kunnen spelen."

Het zou meteen ook de laatste wedstrijd kunnen geweest zijn voor de Oost-Vlaming in Oostendse loondienst. Vooral KSV Roeselare zou concrete interesse tonen. "Daar ga ik niet op antwoorden", besluit Martens. "Ik heb nog een contract voor een seizoen bij KVO, hé. Het klopt dat Roeselare geïnteresseerd, maar er zijn nog meerdere clubs die hebben geïnformeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties