"Vercauteren nieuwe coach Russische tweedeklasser"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
"Vercauteren nieuwe coach Russische tweedeklasser"
Foto: © Photonews

Frank Vercauteren heeft een nieuwe club. Als we de Russische media mogen geloven gaat onze landgenoot aan de slag als oefenmeester van Kryla Sovetov Samara. Pikant detail: die club speelt in de tweede klasse.

Vorige week meldde Voetbalkrant.com al dat Frank Vercauteren werd genoemd als de nieuwe veldheer van Kryla Sovetov Samara. De Russische club degradeerde vorig seizoen - na het spelen van baragewedstrijden weliswaar - naar de tweede klasse en wil dat de voormalige Gouden Schoen hen opnieuw naar de Premjer Liga loodst.

De contracten zijn nog niet getekend, maar Vercauteren bracht wel al een bezoek aan de club. "Het belangrijkste is dat we elkaar begrijpen", zegt hij op hun webstek. "De club heeft alles om er te kunnen starten. Al moeten er wel enkele dingen worden verbeterd. Maar dat is overal het geval."

Voor de volledigheid: Vercauteren was de afgelopen maanden werkzaam bij KV Mechelen. Hij volgde Achter De Kazerne de ontslagen Harm van Veldhoven op. Malinois en Vercauteren gingen aan het einde van het seizoen echter uit elkaar omdat de denkwijzes van beide partijen niet strookten.


 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties