De Bruyne relax: "Enkel op het veld ben ik nerveus"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
De Bruyne relax: "Enkel op het veld ben ik nerveus"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kevin De Bruyne die op het veld staat en de Kevin De Bruyne naast het veld zijn twee erg uiteenlopende karakters. Op het veld erg kritisch, gedreven en geagiteerd. Naast het veld vind je geen voetballer meer à l'aise. Zo leeft hij ook naar de match toe.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

"Nerveus, ik? Neen ik ben niet nerveus", schrikt de middenvelder van Wolfsburg oprecht van de vraag. "Op het veld ben ik inderdaad snel geagiteerd en erg kritisch, maar dat is enkel op het veld. Dat ik het op training ook ben? We trainen ook op een voetbalveld, hé', lacht De Bruyne.

"Nu gaan we vooral genieten van de matchen die nog op tv komen. Ik denk nog niet aan Algerije. Ik ben iemand die daar heel relaxed naartoe leef. Vandaag begint het WK wel, maar voor ons start het pas op dinsdag als we het stadion binnen lopen en de match begint."

De Bruyne met kansarme wedstrijd Tunesië in achterhoofd: "Hoop dat ik voor de nodige infiltraties kan zorgen"

Het is nog onduidelijk waar De Bruyne gaat spelen. "Ik speelde al op rechts en centraal. Je hebt natuurlijk andere taken, maar ik denk dat van mij overal hetzelfde verwacht wordt. Kansen creëren, assists geven en goals scoren. Dat het tegen Tunesië spaak liep bij de infiltratie? Ik hoop dat ik daarvoor kan zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties