Groep D: Engeland meteen naar huis!

Redactie
| 7 reacties
Groep D: Engeland meteen naar huis!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK staat nu wel echt op beginnen. Wij nemen alle groepen vooraf even onder de loep en wikken en wegen de kansen. In groep D zou Engeland wel eens het kind van de rekening kunnen worden in een lastige groep.

In groep D lijkt Costa Rica alvast geen kans te maken op groepswinst, maar de drie andere teams liggen min of meer met elkaar in balans. Het kind van de rekening in de battle tussen de drie teams zou wel eens Engeland kunnen worden. 

The Three Lions liggen net onder op Italië en Uruguay bij de bookmakers. Opvallend: Balotelli en co liggen in polepositie voor deze groep, ook al toonden ze de laatste maanden toch niet echt in de beste vorm te verkeren.

.

Wie zorgt voor de doelpunten?

Wie gaat dan eigenlijk scoren voor de Engelsen? Dan toch Rooney? Of zijn er andere kapers op de kust om het land naar de volgende ronde proberen te loodsen?  

Wat ziet u in deze groep gebeuren?

Wie kan zich plaatsen voor de volgende ronde? Waag een gokje via UNIBET. 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt op plaatsing van Costa Rica levert al 600 euro op. Groepswinnaar? 3060 euro rijker in 1 klap! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties