Reactie Algerijns bondscoach onder de indruk: "Belgie één van de beste ploegen van Europa"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Algerijns bondscoach onder de indruk: "Belgie één van de beste ploegen van Europa"
Foto: © Photonews

De Algerijnse bondscoach Vahid Halilhodzic was teleurgesteld dat zijn team een voorsprong uit handen gaf tegen de Rode Duivels. Hij onder de indruk van de tweede helft die de Belgen op de WK-mat brachten.

Manu Gonzalez en Robby Morren in Belo Horizonte

“Ik ben ontgoocheld. We hadden kunnen winnen tegen België”, zo stak Halilhodzich zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. Hij zag Algerije immers vanop de stip op voorsprong klimmen tegen de Rode Duivels.

“Misschien waren mijn jongens tevreden in de tweede helft en dachten ze dat België niet kon scoren. Hun eerste was een magnifieke goal. Hun tweede goal hadden wij moeten vermijden. Ik had elke training gehamerd op die tegenaanval", sakkerde de bondscoach.

We hadden kunnen winnen

“We waren dichtbij de overwinning, maar in de tweede helft werd het verschil in ervaring tussen beide teams wel duidelijk. Met wat geluk hadden we kunnen winnen.”

“Ondanks de nederlaag ben ik toch een tevreden coach, iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven. België is één van de beste ploegen van Europa, zeker in de tweede helft. Hun invallers zijn beslissend geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties