Reactie Lukaku kan er nog mee lachen: "Misschien moet ik Divock minder tips geven"

Lukaku kan er nog mee lachen: "Misschien moet ik Divock minder tips geven"
Foto: © Photonews

De frustratie droop ervan bij Romelu Lukaku in de eerste helft. De aanvaller stond constant tegenover drie verdedigers en kreeg amper ballen vanop de flank toegespeeld. Bij zijn vervanging trapte hij ontgoocheld een flesje water de dug out in.

Johan Walckiers in Belo Horizonte

Lukaku speelde zelf ook niet goed en dat besefte hij ook wel. "Het was heel moeilijk tegen zo'n laag blok. Ik kreeg ook geen voorzetten. Maar goed, het is weer iets dat ik meegemaakt heb en waar ik uit geleerd heb. Volgende keer zullen we het anders aanpakken. Ik ben een teamspeler en ben blij met de zege. Enkel mijn eigen prestatie kon beter. En natuurlijk ben je ontgoocheld als je er af moet."

Die voorzetten die niet kwamen, frustreerden hem nog het meest. "Je probeert wel signalen te geven, want roepen is geen optie. Dan heeft de tegenstander het ook door. De trainer heeft er tijdens de rust wel op gehamerd en in de tweede helft luisterden ze. Maar met drie verdedigers constant aan mijn lijf was het niet aangenaam."

De aanpassingen van Wilmots mochten op de goedkeuring van zijn spelers rekenen. "Kevin kwam beter in de match en met Marouane kregen we meer drang naar voor en meer oplossingen."

En ook zijn concurrent, Divock Origi, maakte indruk. "Hij speelde een goeie match, maar vanaf morgen zullen we de puntjes eens op de i zetten", lachte Lukaku. "Misschien moet ik hem wat minder tips beginnen geven", schaterde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties