Tevreden met de medische resultaten? "Niet over iedereen"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Tevreden met de medische resultaten? "Niet over iedereen"
Foto: © Photonews

Alle eersteklassers starten zo zoetjesaan hun voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang. Zo ook Racing Genk. Coach Emilio Ferrera wil met de nieuwe aankopen duidelijk de kaart van de jeugd trekken. Over de medische screenings was hij echter niet helemaal tevreden.

De oefenmeester kon op de eerste oefensessie van het seizoen enkele beloften verwelkomen. "Er is nog tijd tot begin augustus om ons transferwerk te doen. Op Kalidou Koulibaly na zijn er nog geen vertrekkers", vertelde Ferrera na afloop op de officiele webstek van de Limburgers. "We hebben ambitie voor komend seizoen en zijn niet van plan onze sterkhouders te laten gaan."

Jongens die wel al tekenden als Zarandia (18) en Milinkovic-Savic (19) staan nog aan het begin van hun loopbaan. "De nieuwkomers moeten zich aanpassen aan een grote club. Dat zal tijd vergen. De club wil jonge spelers ontdekken en tot nu toe heeft Racing Genk dat altijd goed gedaan. Of ik over het algemeen tevreden ben met de medische testen? Niet van iedereen", besloot Ferrera.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties