Geen Gillet, wel Kabasele mee op stage

Geen Gillet, wel Kabasele mee op stage
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht is vandaag met een 24- koppige selectie richting het Oostenrijkse Saalfelden vertrokken. Daarbij ook Nathan Kabasele, die misschien weer zijn kans krijgt.

Kabasele werd vorig seizoen uitgeleend aan De Graafschap en toonde daar op het einde van het seizoen een goede vorm. Bij Anderlecht maakt hij officieel nog deel uit van de beloftenkern, maar Besnik Hasi kon zowel Oswal Alvarez als Aaron Leya Iseka niet meenemen door blessures. Daardoor had hij te weinig spitsen in zijn kern en krijgt Kabasele dus zijn kans.

Manager Herman Van Holsbeeck liet al doorschijnen dat er misschien wel een permanente overgang naar de A-kern inzit. Guillaume Gillet reist dan weer niet mee af en zou kort bij een overgang naar Bastia staan. Wigor, de Braziliaanse tester, gaat wel mee.

De kern: Acheampong, Bastien, Cyriac, Dendoncker, Deschacht, Heylen, Kabasele, Kaminski, Kawaya, Kljestan, Kudimbana, Matthys, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, Nsakala, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Suarez, Tielemans, Vico en Wigor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties