Transfergeruchten van 07/07: Ferreira-Carrasco op weg naar Serie A?

Transfergeruchten van 07/07: Ferreira-Carrasco op weg naar Serie A?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Liverpool wil volgend seizoen kennelijk een gooi doen naar een nieuwe Premier League-titel. Lazar Markovic wordt volgens Engelse en Portugese media de volgende aankoop. De transfersom voor de Servische aanvaller zou 31 miljoen euro bedragen.

Yannick Ferreira-Carrasco geniet interesse van AS Roma. De Italiaanse hoofdstedelingen willen 5 miljoen euro op tafel leggen voor onze landgenoot die vorig seizoen onder coach Claudio Rainieri minder aan spelen toekwam.

Divock Origi staat dan weer in de belangstelling van diverse clubs. Liverpool zou hem willen, maar ook Borussia Dortmund. En Origi zelf zou liever in Duitsland dan in Engeland voetballen, al lijkt Liverpool in polepositie te liggen.

Marouane Fellaini lijkt zijn verhaal verder te kunnen zetten bij Fiorentina. De Italiaanse subtopper wil hem komen weghalen in Manchester, waar hij onder van Gaal mogelijk minder tot spelen zou toekomen.

Villarreal denkt dan weer aan Toby Alderweireld. Ruilt hij Atlético voor de subtopper, om meer tot spelen toe te komen?

Als hij verkast, dan wordt hij net geen ploegmaat van Romelu Lukaku - want die lijkt dan weer op weg naar Atlético Madrid.

DeAndre Yedlin - de rechtachter van Team USA - lijkt dan weer op weg naar AS Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties