Transfergeruchten van 11/07: Morata naar Juventus

Transfergeruchten van 11/07: Morata naar Juventus
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Alvaro Morata lijkt nu echt op weg naar Juventus. Volgens het gereputeerde AS heeft De Oude Dame een akkoord met Real Madrid over de transfer. Met de deal zou 18 miljoen euro gemoeid zijn. Real kan zijn jeugdproduct wel nog terughalen voor 35 miljoen binnen de drie jaar.

Jan Vertonghen lijkt steeds meer op weg naar Catalonië. Volgens The London Evening Standard wil Barcelona 22 miljoen euro betalen voor de diensten van de Rode Duivel.

Arsenal informeerde bij Real Madrid naar Sami Khedira. De Duitse middenvelder van de Koninklijke moet 25 miljoen euro kosten.

Trickovski zag zijn contract ontbonden bij Club Brugge, maar hij staat nu al in de interesse van verschillende clubs. Zo wil Waasland-Beveren hem na een uitleenbeurt nu definitief. Ook Al Nasr is geïnteresseerd.

Arthur Henrique gaat naar Lokeren. De Braziliaanse linksachter zou voor twee seizoenen met optie tekenen.

Logan Bailly heeft pech: de clausule waarin stond dat hij gratis wegmocht is sinds 1 juli vervallen. Hij is momenteel bezig met testen bij het Bastia van Gillet.

Ibou lijkt dan weer op weg naar Waasland-Beveren. Dat zou ook Matoukou willen binnenlijven.

Kumédor ruilt Charleroi voor het Saoedische Al Fath. Hij tekent er voor twee seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties