Sprokkels: Maracana goed voor 74.738 uitzinnige fans

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Sprokkels: Maracana goed voor 74.738 uitzinnige fans
Foto: © photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

74.738 toeschouwers in Maracana

De WK-finale wordt wereldwijd door miljoenen voetbalfans op de voet gevolgd. Slechts een select groepje mag zich gelukkig wanen dat het de eindstrijd live in het befaamde Maracana mag aanschouwen. Liefst 74.738 toeschouwers wisten een kaartje te bemachtigen voor het slotakkoord.

Cabella naar Newcastle

Rémi Cabella maakt de overstap naar de Premier League. De middenvelder van Montpellier tekende zondag een contract voor zes seizoenen bij Newcastle United. De Engelse eersteklasser hoest voor de Franse international tien miljoen euro op.

Dury ereburger

Francky Dury mag zich ereburger van Waregem noemen. Dat hij die onderscheiding zou krijgen werd al bijna een halfjaar geleden bekendgemaakt, maar gisteren volgde de officiële huldiging;

Noord-Korea wereldkampioen

Vanavond weten we of Duitsland of Argentinië zich wereldkampioen mag noemen. In Noord-Korea krijgen ze een volledig ander beeld van het WK. Althans volgens deze parodie.

Southampton in Lage Landen

De Engelse eersteklasser Southampton bereidt zich in Nederland en België voor op het nieuwe seizoen. Op 17 juli spelen ze een oefenwedstrijd tegen Sporting Hasselt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties