Achter de Kazerne krijgt kleine facelift voor het nieuwe seizoen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Achter de Kazerne krijgt kleine facelift voor het nieuwe seizoen
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen opent zondag haar seizoen met een thuismatch tegen Racing Genk. Voor de nieuwe voetbaljaargang onderging de thuishaven van Malinwa op een aantal plaatsen een facelift.

Zo maken de tradiontionele reclamepanelen plaats voor een LED-boarding. Die komt er langs de zijlijn aan de grote staantribune. Voorts is er Achter de Kazerne een volledig nieuwe sanitaire installatie geplaatst in heel het stadion. Dat is echter niet alles. In de loop van de competitie kondigen zich nog meer veranderingen aan bij de Maneblussers.

Zo worden de zitjes op de hoofdtribune en vak C onder handen genomen en treedt een testsysteem in werking om cashloos te betalen. Met de KVM-kaart kan je drank, eten en merchandising kopen. "Het is de bedoeling dat na de testperiode volgend seizoen het abonnement en de KVM-kaart één worden", laat commercieel directeur Marc Faes op de officiele clubstek weten.

Stadionrenovatie ten vroegste volgend jaar

Wat de timing voor de aanvang van de grootschalige stadionwerken betreft, spreekt KVM zich vooralsnog niet uit. Indien alle procedures en goedkeuringen - onder meer over het Milieueffectenrapport - tijdig worden ontvangen, kan de club ten vroegste volgend jaar starten met de bouw van een vernieuwde voetbaltempel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties