Reactie De Camargo na de perfecte opwarmer tegen Charleroi: "Woensdag zit er meer druk op"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Camargo na de perfecte opwarmer tegen Charleroi: "Woensdag zit er meer druk op"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard Luik had gisteren helemaal geen problemen met een mak Charleroi. Het bleek de ideale voorbereidingswedstrijd voor de belangrijke confrontatie van woensdag. Dan nemen de Rouches het in eigen huis op tegen Panathinaikos in de voorrondes van de Champions League.

Sander De Graeve in Luik

"Ons collectief heeft het verschil gemaakt", aldus De Camargo achteraf. "Van in het begin hebben we de match in handen genomen." Charleroi maakte niet veel klaar, maar daar lag De Camargo niet wakker van. "Om eerlijk te zijn heb ik enkel op Standard gelet. We moesten gewoon de zege pak, dat was het belangrijkste."

Jongeren bewezen dat ze het niveau van Standard aankunnen

Woensdag wacht een team van een ander kaliber. Standard moet proberen zich voorbij Panathinaikos te knokken in de voorronde van de Champions League. "Dat wordt iets helemaal anders", weet ook De Camargo. Er zit meer druk op dan op de partij tegen Charleroi, het is een erg belangrijke match die we moeten winnen. We mogen echter niet vergeten dat het over twee matchen gespeeld wordt."

Een tegengoal incasseren is dus uit den boze. "We moeten, net als vandaag tegen Charleroi, sereen en kalm blijven om de zege binnen te halen. Het resultaat geeft alvast vertrouwen, zeker voor de jongeren die net komen kijken. Ze hebben bewezen het niveau van Standard aan te kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties