Reactie Preud'homme: "Of ik tevreden ben voor Castillo? Ik ben vooral blij voor Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Preud'homme: "Of ik tevreden ben voor Castillo? Ik ben vooral blij voor Club Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge miste gisteren haar start niet op de Freethiel van Waasland-Beveren. De West-Vlamingen startten zonder overtuiging, maar zetten na de rust de puntjes op de i. En dat had ook Michel Preud'homme opgemerkt.

Cédric De Volder in Beveren

Meer zelfs: Waasland-Beveren kreeg voor de koffie via Aboubakar Oumarou zelfs dé kans op de openingstreffer. "Ik vond ook dat we te weinig creativiteit op de mat legden", analyseert Michel Preud'homme. Daarnaast was die laatste pass telkens te slordig. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik Victor Vazquez heb ingebracht."

"Tijdens de tweede helft haalden we dan weer wel een degelijk niveau", gaat de veldheer van Club Brugge verder. "Oké, de doelpunten vallen dan wel op stilstaande fases, maar dat is ook een onderdeel van het spelletje. Dat wil vooral zeggen dat die vrije trappen heel goed werden uitgevoerd. Anders kan je niet scoren, hé."

Doelpunten op stilstaande fases? Dat is onderdeel van spelletje, hé

Het was dan uitgerekend Nicolas Castillo, die de voorbije weken onder vuur werd genomen, die voor de openingsdoelpunt zorgde. "Of ik blij ben voor Nico? Ik ben vooral bij voor Club Brugge. (glimlacht) Al zal er nu wel een groot gewicht van zijn schouders gevallen zijn. Op training was hij heel goed aan het werken, maar een spits wordt afgerekend op doelpunten tijdens wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties