Reactie Aoulad dropt bom op Mambourg: "Maar dit is geen revanche"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Aoulad dropt bom op Mambourg: "Maar dit is geen revanche"
Foto: © Photonews

Mohammed Aoulad haalde vanavond zijn gram op Mambourg. De aanvaller werd twee jaar geleden afgevoerd bij Sporting Charleroi, maar kroonde zich met twee doelpunten en een assist tot matchwinnaar. "Al wil ik dit zelf niet zien als een revanche."

Cédric De Volder in Charleroi

Eventjes terug in de tijd. Mohammed Aoulad maakte het bij momenten bont bij Sporting Charleroi. Vooral de relatie met Mehdi Bayat bereikte bij momenten een kookpunt. Het woord 'hoerenzoon' werd op een bepaald moment in de mond genomen. "Maar ik destijds jong en ik maakte een fout", blikt Aoulad nog eens terug op die woelige periode. "Ik heb vanavond bewezen dat ik een pak volwassener ben geworden. De relatie met Mehdi? Ik heb ondertussen mijn excuses al aangeboden en heb hem vanavond gewoon de hand geschud."

Toch wil het jeugdproduct van RSC Anderlecht niet weten van een revanche na zijn knalprestatie van vanavond. "Al doet het natuurlijk enorm veel deugd om hier beslissend te zijn. (lacht) Wat een wedstrijd, hé. Al voel ik me nog steeds niet helemaal top. Ik bereidde me nog voor bij Sint-Truiden, hé. Jullie hebben de echte Aoulad nog niet gezien, hoor."

Fluitconcert van de fans? Die mensen hebben betaald voor kaartje en hebben recht op hun mening

De fans van de Zebra's waren alvast een pak minder vergevingsgezind. Aoulad werd zelfs regelmatig getrakteerd op een heus fluitconcert. "Maar dat doet me eigenlijk niets. Die mensen hebben betaald voor hun kaartje en hebben dus ook recht op een mening. Ik moet me enkel en alleen bezighouden met de actie op het spel. Ik heb dat gefluit eerlijk gezegd zelfs niet eens opgemerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties