Reactie Dutra nu al met goal van jaar: "Was mooi hé?"

Dutra nu al met goal van jaar: "Was mooi hé?"
Foto: © photonews

Na een twintigtal seconden ging Junior Dutra met zijn benen in de lucht, even later stond het 1-0 na een werelddoelpunt. Dutra zelf? In de wolken toen hij de beelden zag. Zijn ploegmaats? Onder de indruk! Het relaas van de eerste zesentwintig seconden.

Aernout Van Lindt in Lokeren

Dutra zelf had de beelden nog niet gezien, maar die werden hem prompt onder de neus geschoven. Veel woorden waren niet nodig: een glimlach van oor tot oor maakte zich meester van de Braziliaan: "Nja, schoon hé?", lachte de spits van Lokeren. 

Nu al het doelpunt van het seizoen

Hoe kwam het werelddoelpunt tot stand? "Ik kreeg de bal en hij viel goed op mijn borst. Dan dacht ik meteen: waarom niet proberen? Ik probeerde het gewoon en vroeg me daarna af waar de bal was. Plots zag ik dat hij binnen was: heerlijk. Ja, ik ben blij. Het is goed voor mij, maar ook voor Lokeren natuurlijk."

Ook ploegmaat Jordan Remacle was onder de indruk: "We moeten nog zien wat er dit seizoen nog allemaal zal gebeuren, maar dit is mogelijk het doelpunt van het seizoen", aldus de flankaanvaller van dienst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties