Transfergeruchten 03/08: Eto'o naar de Spurs? Wenger wil landgenoot

Transfergeruchten 03/08: Eto'o naar de Spurs? Wenger wil landgenoot
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze Belgische voetbalcompetitie is op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Wenger wil Fransman naar Arsenal halen

Arsenal hengelt naar de diensten van Guilavogui en zou meer dan 15 miljoen euro over hebben voor de middenvelder. De Fransman is eigendom van Atlético Madrid maar werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Saint Etienne.

Manchester United wil jong talent wegplukken bij Watford.

De 16-jarige Ogo Obi is een week op proef bij Manchester United en scoorde meteen 2 doelpunten. De jongeling tekende nog geen profcontract bij Watford en zou dus nagenoeg gratis kunnen vertrekken.

Valencia beste papieren voor Mustafi

Valencia zou een bod van 10 miljoen euro hebben uitgebracht op Shkodran Mustafi. De jonge Duitser mocht op het WK een paar keer opdraven voor die Mannschaft.

Miranda mag niet weg

Atlético-verdediger Miranda werd de voorbije weken gelinkt aan een mogelijke overgang naar Chelsea. Dat zit er niet in: Simeone wil hem absoluut in Madrid houden. Volgens Marca kon de coach de speler overtuigen om te blijven.

Balotelli in, Reina out bij Liverpool?

Liverpool en AC Milan zouden in gesprek zijn over een mogelijke transfer van Mario Balotelli. Daar zou volgens Sportmediaset een bedrag van slechts 18 miljoen euro mee gemoeid zijn. Het lijkt erop dat Pepe Reina Liverpool dan weer gaat verlaten. Hij zou kunnen betrokken worden in de deal rond SuperMario, maar ook Bayern denkt aan de doelman.

Barça serieus voor Vermaelen

The Sunday Mirror laat vandaag weten dat Barcelona deze week nog een bod zou uitbrengen op de verdediger van Arsenal. Vermaelen mag vertrekken voor ongeveer 12,5 miljoen euro. Arsenal zou Vermaelen liever aan de Catalanen verkopen, want de andere gegadigde is Manchester United. En een concurrent ligt altijd wat gevoeliger.

Eto'o niet naar West Ham

Nog volgens de Daily Mirror is de transfer van Samuel Eto'o naar West Ham United afgesprongen. De 33-jarige aanvaller zou een weekloon van 150.000 euro eisen en dat willen ze in Londen niet betalen. Ook is het onduidelijk hoe ver zijn fysieke paraatheid staat.

Galatasaray aast niet meer op Campbell

Galatasaray wil niet langer Joel Campbell naar Turkije halen. De club was geïnteresseerd, maar stuitte op een njet van Arsenal. "Ja, ik wilde hem naar ons team halen, maar Arsène Wenger wil hem bij zijn selectie houden komend seizoen. Daarom gaat er niets meer gebeuren, Wenger staat een transfer niet toe", aldus voorzitter Ünal Aysal. De 22-jarige Costa Ricaan speelde zich op het WK in de kijker.

Guidetti terug naar Nederland?

John Guidetti staat dicht bij een terugkeer naar Nederland. Opvallend gegeven: de Zweed zou een overstap naar Ajax verkiezen boven een terugkeer naar Feyenoord, waar hij al een jaar op uitleenbasis vertoefde. Als dat maar goed komt, John...

Ook Arsenal hengelt naar Hummels

Naast Manchester United hoopt ook Arsenal zich te versterken met Mats Hummels. Bij The Gunners zien ze de Duitser als ideale vervanger voor Thomas Vermaelen.

Manchester United blijft hopen op Di Maria

Manchester United heeft een transfer van Angel Di Maria nog niet uit het hoofd gezet. De Engelse recordkampioen heeft een streepje voor op Paris Saint-Germain, dat eerst spelers moet verkopen vooraleer het een bod kan doen. Maar ook Bayern München zou nu wel wat zien in de Argentijn.

Eto’o naar White Hart Lane?

Samuel Eto’o leek op weg naar West Ham United, maar daar hoopt Tottenham Hotspur alsnog een stokje voor te steken. De club van Rode Duivels Vertonghen, Dembele en Chadli wil de Kameroener strikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties