"Suarez is gewoon te goed voor de Belgische competitie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
"Suarez is gewoon te goed voor de Belgische competitie"
Foto: © Photonews

Matias Suarez is van al het blessureleed verlost en groeit langzaam aan naar zijn beste niveau toe. De Argentijn kan wel eens dé zomeraanwinst worden van RSC Anderlecht. "Hij is eigenlijk te goed voor België", meent Wesley Sonck.

Suarez toonde zich opnieuw beslissend met een doelpunt na een invalbeurt. “Hij heeft het talent, hé. Toen hij inviel tegen KV Oostende creëerde hij meteen kansen voor zichzelf, maar ook voor zijn ploegmaats. Hij moet nu gewoon fit blijven”, aldus Sonck in Extra Time.

Anderlecht weigerde onlangs nog een miljoenenbod op de Argentijn, maar een vertrek is volgens Sonck slechts een kwestie van tijd. “Als je dit ziet als scout… Suarez is gewoon te goed voor de Belgische competitie.”

Mitrovic kan topschutter worden

Ook die andere aanvaller van paars-wit, Aleksandar Mitrovic, kwam ter sprake. “Hij oogt scherper dan vorig jaar en trapt de ballen ook vlotter binnen”, aldus Geert De Vlieger. “Hij kan topschutter worden” pikte Marc Degryse in. “Als hij kansen krijgt en zich goed voelt, dan trapt hij de ballen binnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties