Destorme: "Velen dachten dat ik niet meer zou terugkomen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Destorme: "Velen dachten dat ik niet meer zou terugkomen"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

David Destorme verhuisde exact een week geleden op huurbasis van KV Mechelen naar Waasland-Beveren. Bij de Waaslanders wil de 35-jarige middenvelder dit seizoen laten zien dat hij na zijn zwaar verkeersongeval nog van waarde kan zijn in eerste klasse.

Het verkeersongeluk gaat terug naar de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari. Destorme - die achter het stuur in slaap viel - gaat met zijn wagen over de kop op de E34 na een avondje feesten in Dancing Carré. "Velen dachten wellicht dat ik niet meer zou terugkomen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik dacht: ik wil absoluut terugkeren, ik gééf alles en zal er alles aan doen."

Destorme bleef lang last hebben van een gebroken ruggenwervel, maar ook die pijn is intussen van de baan. "Drie weken geleden ging ik op controle bij dokter Mathieu (gespecialiseerd in rugpathologie, nvdr.) en die verzekerde me dat alles in orde is. Het werkt niet meer als het zou moeten, maar dat hindert mij niet om voluit aan topsport te doen", besluit de kersverse aanwinst van W-B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties