Hasi relativeert: "Het zou me verbazen als we nu al op topniveau zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 91 reacties
Hasi relativeert: "Het zou me verbazen als we nu al op topniveau zijn"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht had tegen Sporting Charleroi genoeg aan één doelpunt op slag van rust van Aleksandar Mitrovic. Dat het spel voor verbetering vatbaar is, dat zag ook coach Besnik Hasi. "Het was niet wat het moest zijn", klinkt het.

Paars-wit speelde geen memorabele partij tegen de Zebra’s, maar Besnik Hasi ziet het allemaal wel goedkomen. “Het zou me verbazen mochten we nu al op topniveau zijn. We staan fysiek al verder dan in de voorbereiding, maar ons spel moet beter”, klinkt het bij Sporza.

“We wilden een snelle goal en omdat die uitbleef sloop er wat nervositeit in de ploeg. We wonnen weinig duels en de ruimtes waren bovendien te groot. Maar aan het einde van de eerste helft scoren we dan toch het openingsdoelpunt.”

"We hadden moeten scoren op de counter"

Na de pauze viel de geruststellende tweede goal echter niet meer. “We wilden de match graag dooddoen, maar dat lukte niet. Charleroi nam vervolgens risico’s, waardoor wij onder druk kwamen te staan. We hadden moeten scoren op de counter, maar de laatste pass ontbrak.”

Afsluiten deed Hasi met lovende woorden voor de matchwinnaar. “Dat is waarom Mitrovic er staat, hé. Hij heeft die kwaliteit. Hij heeft hard gewerkt sinds zijn terugkeer. De overtollige kilo’s is hij kwijt en hij is topfit en maakt doelpunten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties