Reactie Essevee is blij met een punt: "Maar met wat geluk ..."

Essevee is blij met een punt: "Maar met wat geluk ..."

Zulte Waregem vierde de verlossende 1-1 van Glynor Plet tegen Club Brugge uitgebreid. Na de match waren de spelers dan ook tevreden met een puntje en de bijhorende 4 op 9. "Niet slecht bij deze nieuwe start", aldus Bryan Verboom.

Aernout Van Lindt in Waregem

Een billijk gelijkspel kon je het noemen, de 1-1 tussen Zulte Waregem en Club Brugge gisterenavond. Blauw-zwart zag een doelpunt ten onrechte afgekeurd, in de slotfase kwam vooral Essevee aan het venster piepen. De spelers van de thuisploeg waren collectief blij met de puntendeling.

"Een punt is zeker niet slecht", stak N'Diaye van wal. "In de eerste helft werden we wat weggedrukt, in de tweede helft kregen wij de betere kansen."

Werken aan snelle tegendoelpunten

Met het afgekeurde en het reguliere doelpunt slikte Zulte Waregem wel opnieuw twee goals bij het begin van een helft: "We pakken te vaak te snel een goal", is de verdedigende middenvelder eerlijk. "Daar moeten we aan werken."

Glynor Plet van zijn kant was ook blij met een puntje, al zag hij mogelijkheden om te winnen: "Met wat geluk op het einde hadden we hier zomaar de drie punten kunnen pakken", aldus de aanvaller.