Reactie Coulibaly: "Ik had liever vorige week twee keer gescoord"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Coulibaly: "Ik had liever vorige week twee keer gescoord"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elimane Coulibaly ontbond vanavond voor de eerste keer zijn duivels in het shirt van KV Oostende. De aanvaller tekende met twee doelpunten voor de derde driepunter op rij voor KVO. "Ik wist dat ik sowieso zou scoren."

Cédric De Volder in Oostende

Elimane Coulibaly of Bjorn Ruytinx? Dat was de knoop die Fred Vanderbiest voor aanvang van de partij tussen KV Kortrijk en KV Oostende moest ontwarren. De oefenmeester nam duidelijk de juiste beslissing: Coulibaly tekende met twee rozen voor de overwinning van the Kustboys.

"Elimane heeft vandaag getoond waarom hij een plaats in de basis verdient", aldus Vanderbiest na afloop. "Ik kon Ruytinx vandaag laten starten, maar wat als Bjorn niet presteerde vanavond? Dan had ik twee spitsen zonder vertrouwen."

Wat als Bjorn vandaag niet presteerde? Dan had ik twee spitsen zonder vertrouwen

El Toro zelf kon zich dan ook neerleggen bij zijn statuut. "Never change a winning team", lachte de aanvaller. "Coulibaly heeft de voorbije week opnieuw goed getraind. Ik scoorde dan wel tegen KV Mechelen, maar eigenlijk was er geen reden om nu te gaan veranderen."

"Ik had liever vorige week twee doelpunten gescoord", gaf Coulibaly zelf nog mee. "Ik juichte ook niet uit respect voor de fans van Kortrijk. Maar wat moet, dat moet. Of deze eerste doelpunten bevrijdend werken? Ik wist al lang dat ik zou scoren. Als het vandaag niet was, was het tijdens een andere match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties