Wat een speciale dag voor Watt

Wat een speciale dag voor Watt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De dag van Tony Watt vandaag was er eentje van pieken en dalen, mogen we veronderstellen. Het begon al deze middag en eindigde in een bizarre invalbeurt van nauwelijks een kwartier. Het relaas van een bewogen dag.

Aernout Van Lindt in Lokeren

Het verhaal begint eigenlijk al deze middag, toen Tony Watt het einde van Stanley Menzo op het Lisp in de verf zette met een scherpe tweet. Watt lag vorig jaar een paar keer in onmin met de coach en het verbaasde hem dan ook niet dat hij nu de laan is uitgestuurd:

Een hele mooie dag werd het uiteindelijk niet voor Watt. Hij kon uiteindelijk weinig bijbrengen in de 1-1 van de Rouches op bezoek bij Lokeren. Vijf minuten voor de rust werd hij in het veld gebracht voor de geblesseerde Jeff Louis - tien minuten na de koffie werd hij er weer uitgehaald na rood voor Milec.

Watt zelf was na de partij op Daknam niet beschikbaar voor commentaar, zijn coach wou wel iets zeggen: "Het is niet zijn fout dat hij werd gewisseld. Ik moest er iemand uithalen na de rode kaart van Milec en ik wil dan ook mijn verontschuldigingen aanbieden aan Tony", aldus Luzon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties