Sprokkels: Reus op de terugweg en Inter neemt afscheid van clubicoon

Sprokkels: Reus op de terugweg en Inter neemt afscheid van clubicoon
Foto: © Photonews

Alle Europese competities zijn ondertussen afgetrapt, terwijl in elk land op de aardkloot een bal aan het rollen is. Gevolg: een pak kleine nieuwtjes. Onze redactie goot die sprokkeltjes dan ook in een handig overzicht.

Reus op de terugweg

De terugkeer van Marco Reus op het veld komt dichterbij. Verwacht wordt dat de vedette van Borussia Dortmund half oktober weer speelklaar zal zijn. Dat hij de heenmatch in de Champions League tegen Anderlecht zou missen, was al langer bekend.

Contract oudgediende ontbonden

De samenwerking tussen Internazionale en de Colombiaan Cordoba werd in onderling overleg beëindigd. De voormalige verdediger was na zijn actieve carrière aan de slag als teammanager van de ploeg uit Milaan.

Winst voor HJK in topper

Volgende week staan Club Brugge en HJK tegenover elkaar in de Europa League. De Finse koploper won op de valreep op het veld van nummer drie Talhi. Lod en Porokara vonden in de slotminuten de weg naar de netten en zorgden zo voor een 0-2 zege.

Gent verliest DJ aan Tomorrowworld

DJ Neon zal er voor één keer niet bij zijn in de Ghelamco Arena voor de Derby tegen Lokeren. Gigolo's in Retirement zal zijn taak overnemen en het publiek opwarmen. Zijn excuus? Hij mag draaien op Tomorrowworld in Atlanta.

Super Mario kiest weerom voor frivole haarsnit

Mario Balotelli verandert naar het schijnt vaker van haartooi dan van onderbroek. Ook nu weer ontsnapt de Italiaanse aanvaller niet aan de aandacht met zijn nieuwe kapsel.

Gaat ook Fellaini all the way?

Marouane Fellaini heeft na zijn blessure de trainingsarbeid bij Man United hervat. Big Fella wil deze nieuwe start schijnbaar inzetten met een andere haarsnit. Op zijn Twitter-account kondigt hij alvast een verrassende haarcoupe aan.

Moet Benitez vrezen voor zijn postje?

Het gaat Napoli dit seizoen niet voor de wind. Gisteren kwam het, onder meer dankzij een goal van voormalig Genk-verdediger Koulibaly, 2-0 voor tegen Palermo. Toch gaven Mertens en co. die voorsprong nog weg. Napoli gaat op 5 oktober de positie van Benitez evalueren.

United-fans gaan opnieuw de lucht in

De fans van United hebben de smaak duidelijk te pakken sinds ze David Moyes vorig seizoen via een boodschap achter een vliegtuig lieten weten dat hij niet meer gewenst was. Van Gaal hoeft zich echter (nog) geen zorgen te maken. De fans gaan boven de wedstrijd tussen Real en Villarreal vliegen in de hoop Cristiano Ronaldo terug naar Old Trafford te krijgen.

Dilbeek en Anderlecht slaan de handen in elkaar

Dilbeek en Anderlecht gaan samenwerking bij de jeugdscouting. Anderlecht zal Dilbeek informeren over jeugdig talent dat nog net tekort komt voor paarswit en Dilbeek gaat de landskampioen op de hoogte houden van hun eigen grootste talenten en die van tegenstanders. De overeenkomst loopt voor één jaar en kan verlengd worden.

WK-tafel geschonken aan kankerafdeling

De WK-tafel uit het programma Diabo heeft een nieuwe thuis. Johan Boskamp ging de opvallende tafel afleveren in de afdeling voor jeugdige kankerpatiëntjes van het UZ Gent. (foto: UZ)

Habibou gaat opnieuw in de aanval op Hein

Habib Habibou laat zich via Twitter niet onbetuigd. Er was een tweet te vinden over "Waar heeft Hein eigenlijk gespeeld in zijn carrière, maar die is ondertussen alweer verwijderd. Dit pareltje staat er wel nog op:

Vanaken sluit niets uit

Hans Vanaken is weer op zijn gemak bij Lokeren. Maar je weet maar nooit: "Voor hetzelfde geld komt er in januari een niet te weigeren bod", aldus de offensieve middenvelder bij TvL.

Brazilië wil wraak

Brazilië wil een match spelen tegen Duitsland in het hol van de leeuw, om de 1-7 van op het WK uit te wissen. De match zou in 2015 moeten plaatsvinden.

Storm gehuldigd door Maldegem

Nikolas Storm is gehuldigd als ‘Sportman van het Jaar’ in Maldegem. De flankaanvaller is bezig met zijn doorbraak bij Club Brugge en werd door zijn thuisgemeente alvast in de bloemetjes gezet.

Van Ginkel meteen maanden uit?

Marco Van Ginkel debuteerde gisteren in mineur bij AC Milan. De Nederlander lie peen blessure aan de ligamenten van de enkel op. De kans is niet onbestaande dat de huurling van Chelsea een poosje in de lappenmand zal liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties