Reactie Luzon ziedend: "We verloren van de ref"

Luzon ziedend: "We verloren van de ref"
Foto: © photonews

Guy Luzon was niet te spreken over de arbitrage na het 2-1 verlies bij Feyenoord. Er was veel discussie over de twee goals van de Rotterdammers en de coach onder druk liet zich gaan na de match.

Sander De Graeve en Manuel Gonzalez Oubiña in Rotterdam

Luzon kwam iedereen na de partij de hand schudden, de oefenmeester van Standard zag er enorm teleurgesteld uit. "De scheidsrechter is verantwoordelijk. Niemand raakte de bal bij die eerste goal en bij de winning goal raakte die speler van Feyenoord de bal met de hand. We hebben verloren van de scheidsrechter."

Ook Standard had geluk bij de gelijkmaker. De Portugese ref zag handspel van Louis niet. "Dat heb ik ook niet gezien. Het enige juiste resultaat was een gelijkspel vandaag, ook al gingen beide teams voor de winst."

Niet bang voor mijn job

De coach wou voor de fans iets brengen vandaag. "Er zijn 45 bussen meegekomen uit Luik. We hebben aan elkaar beloofd om 100% te geven en deze match in handen te nemen." Luzon zag ook positieve punten. "Het is de eerste keer dat we 90 minuten lang als team speelden."

Toch zat er meer in voor Standard. "Behalve de uitslag was het onze beste match, op alle vlak. Tony Watt kon de 2-1 maken, maar miste. In de laatste minuut hadden we een penalty verdiend op Ono." Luzon staat onder vuur, maar maakt zich geen zorgen. "Ik ben niet bang. De tweede helft van Lierse heeft geen invloed op me gehad, de match van vandaag ook niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties