Hasi vraagt steun voor Mitrovic, maar geeft toe: "Liep er soms bij als natte dweil"

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Hasi vraagt steun voor Mitrovic, maar geeft toe: "Liep er soms bij als natte dweil"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij zijn vervanging tegen Borussia werd Aleksandar Mitrovic door de supporters van Anderlecht getrakteerd op een fluitconcert. Zijn coach steunt hem, maar geeft toe dat de spits zijn houding moet veranderen.

In principe kan de Serviër gewoon op een basisplaats rekenen tegen Genk. Hasi verwacht een reactie van zijn spits, zo laat hij weten in Het Nieuwsblad. "Hij moet zich nu van zijn beste kant laten zien. Dat hij eens een kans mist, is niet erg, maar zijn lichaamstaal is niet goed. Hij leek ongeïnteresseerd en liep er soms bij als een natte dweil. Al komt dat ook door zijn soms slungelige houding met zijn 1,90 meter en het feit dat hij wat frisheid miste."

Het is vooral een schijnbaar gebrek aan engagement waar de supporters het moeilijk mee hebben. Toch vraagt Hasi de fans om de spelers te steunen. "We hebben een jonge ploeg die dat nodig heeft."

Tegen Genk zal Hasi overigens hoogstwaarschijnlijk een aantal noodgedwongen wissels moeten doorvoeren. Zo heeft Nuytinck nog veel pijn nadat hij tegen Dortmund met een inspuiting speelde. Ook Suarez krijgt mogelijk rust, waardoor Cyriac op een basisplaats zou kunnen rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties