De Boeck lag toch in pole-position om roer van Staelens over te nemen? Nee, want...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
De Boeck lag toch in pole-position om roer van Staelens over te nemen? Nee, want...
Foto: © photonews

Lorenzo Staelens werd gisteren aan de deur gezet als T1 van Cercle Brugge. De buitenwereld verwachtte dat verloren zoon Glen De Boeck opnieuw in de armen zou worden gesloten, maar het is Arnar Vidarsson die zich mag bewijzen.

Glen De Boeck begon zijn trainerscarrière in 2005 dan wel bij RSC Anderlecht, maar zijn eerste taak als hoofdcoach volgde drie seizoenen later bij Cercle Brugge. De voormalige Rode Duivel maakte meteen indruk in de dug-out. Klein detail: na drie seizoenen koos hij voor een vertrek - met slaande deuren nota bene - richting wijlen Germinal Beerschot.

En dat spook jaagt nog steeds op De Boeck. Frans Schotte vergaf de Antwerpenaar dan wel, maar niet iedereen binnen het groen-zwarte bestuur is even vergevingsgezind. Bovendien wordt de job van Sven Jaecques (technisch directeur, nvdr.) gespaard door De Boeck niet terug te nemen. Laatstgenoemde wil zich namelijk ook bezighouden met de transferpolitiek.

Lot van Jaecques verbonden aan dat van Vidarsson?

Volgens Het Nieuwsblad is het lot van Jaecques echter verbonden aan dat van Arnar Vidarsson. Als ook de voormalige assistent van Lorenzo Staelens mislukt wordt er wellicht in de richting van de technisch directeur gekeken. En dan zou er niets meer in de weg liggen om de komst van De Boeck tegen te houden...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties