Collin: "Die aanbieding van Schalke 04? Wilmots heeft ons niets gezegd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Collin: "Die aanbieding van Schalke 04? Wilmots heeft ons niets gezegd"
Foto: © photonews

Schalke 04 hoopte een weekje geleden om Marc Wilmots weg te plukken bij de Rode Duivels en aan te stellen als nieuwe hoofdcoach. Onze selectieheer weigerde het aanbod. "Maar wij wisten van niets", klinkt het bij de Belgische voetbalbond.

Nog eventjes herhalen: Schalke 04 zette Jens Keller op de keien. Die Königsblauen hoopten dan ook om Marc Wilmots - voormalig publiekslieveling, aanvalsleider én coach in Gelsenkirchen - aan te stellen als nieuwe T1. De Belgische bondscoach weigerde het aanbod en Schalke 04 koos voor Roberto Di Matteo.

"Wilmots heeft ons helemaal niets verteld over die aanbieding", aldus Philippe Collin tegenover La Dernière Heure. "Hij heeft op z'n eentje beslist om er niet op in te gaan. Maar dat is typisch Marc."

Hopen dat Wilmots blijft tot na EK 2016. Maar bij zo'n clubs spreken we van andere categorie salarissen

Volgens de Duitse media is Di Matteo slechts een tussenpaus en wil Schalke 04 in het tussenseizoen nog eens proberen bij das Kampfschwein. De selectieheer heeft namelijk een clausule in zijn contract dat hem toelaat om op te stappen bij de KBVB. "Ik kan alleen maar hopen dat Wilmots blijft tot het na EK 2016", besluit Collin. "Maar bij zo'n clubs spreken we natuurlijk van een andere categorie salarissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties