Wilmots beschikt over fitte kern: "Fellaini is klaar voor eerste zestig of laatste dertig minuten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Wilmots beschikt over fitte kern: "Fellaini is klaar voor eerste zestig of laatste dertig minuten"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels beginnen zo dadelijk aan hun laatste training voor de wedstrijd in Bosnië-Herzegovina. Marc Wilmots had alvast goed nieuws te melden. "Ik beschik over 23 fitte spelers."

Cédric De Volder in Zenica

De Rode Duivels gaan morgen op zoek naar de perfecte start in het kleine, maar sfeervolle Bilino Polje Stadion van NK Celik Zenika. Voor aanvang van de laatste training had Marc Wilmots goed nieuws te melden. "Ik beschik over 23 spelers die klaar zijn voor de strijd."

Ook Eden Hazard mogen we morgen aan de aftrap verwachten. "Eden ondervond geen reactie van de training van gisteren", legt de selectieheer uit. "We moeten natuurlijk de training van vanavond nog afwachten, maar hij is zo goed als honderd procent klaar. Dat geldt overigens ook voor Nacer Chadli, Jan Vertonghen en Divock Origi."

Eden ondervond geen reactie van de training van gisteren

Ondertussen is het natuurlijk afwachten met welke driehoek de Rode Duivels aan de partij zullen beginnen. Vooral het gestalte van het Bosnische middenveld is stof tot nadenken. Hallo, Big Fella? "Marouane Fellaini heeft dan wel amper gespeeld door een blessure, maar eigenlijk heeft hij helemaal niet zo'n grote achterstand."

"Al is een training natuurlijk niet hetzelfde als een wedstrijd", besluit Wilmots. "Bovendien weet ik perfect wat ik aan Marouane heb. Hij gaat altijd voorop in de strijd en wil sterven op dat veld. Of hij klaar is om aan de wedstrijd te beginnen? Marouane is klaar voor de eerste zestig of de laatste dertig minuten." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties