Reactie Begovic mea culpa: "Doelpunt is volledig mijn schuld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Begovic mea culpa: "Doelpunt is volledig mijn schuld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan tekende gisteren voor de 1-1 en voor het Belgische puntje in Bosnië-Herzegovina. Al moeten we eerlijk zijn: de middenvelder van AS Roma kreeg een pak hulp van de thuisdoelman. "Ik had aanvankelijk niet door dat het om zo'n grote blunder ging", aldus Thibaut Courtois.

Cédric De Volder in Zenica

"Het doelpunt is helemaal mijn schuld", toonde Asmir Begovic zich na de wedstrijd waardig in het gestuntel. De doelman van Stoke City - met 33 caps op de teller nochtans geen groentje - ging volledig de mist in bij een gekraakt schot(je) van Radja Nainggolan. "Ik wil dan ook geen excuses zoeken. Het lag niet aan de bal of aan het veld, maar enkel aan mezelf."

"Zo'n fout maken is natuurlijk enorm zuur voor een doelman", blikt ook Thibaut Courtois nog eens terug op de fase. "Ik ben natuurlijk blij met ons doelpunt, maar ik kan me inbeelden hoe Begovic zich moet voelen. Of ik hem nog iets ben gaan zeggen na de wedstrijd? Nee, een doelman weet zelf ook wel dat hij in de fout is gegaan."

"Ik had aanvankelijk eigenlijk niet door dat het om zo'n grote blunder ging", besluit onze nationale nummer één. "Achteraf heb ik op de beelden gezien dat het echt wel fel was. En weet je wat misschien nog het ergste van allemaal is? Aan de rust kreeg Begovic een daverd applaus omdat hij ons met enkele goede reddingen van een doelpunt had gehouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties