Reactie Chadli had blessure al van bij Tottenham, maar speelde toch tegen Andorra

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Chadli had blessure al van bij Tottenham, maar speelde toch tegen Andorra
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Man in vorm Nacer Chadli liep er niet bij gisteren in het 1-1 gelijkspel bij Bosnië & Herzegovina. De winger bleef aan de kant wegens een blessure aan de lies. Een euvel waar hij al van voor Andorra last van had.

Sander De Graeve in Zenica

"Ik had last van de lies en kon niet voluit sprinten", gaf Chadli aan na de match tegen Bosnië. Vreemd, op de training van eergisteren merkten we niets speciaals aan de acties van de speler van Tottenham Hotspur. "Gisteren hebben we ook niet veel sprints gedaan, maar toch voelde ik de pijn."

Ik voelde al pijn bij Tottenham

"Vandaag ging het niet beter. Ik was teleurgesteld dat ik niet kon spelen, maar mijn gezondheid gaat voor. Als ik niet honderd procent ben kan ik trouwens ook niet alles geven voor de ploeg." Hij had de blessure al van voor de partij tegen Andorra. "Ik voelde de pijn al in de laatste minuten van de laatste match met Tottenham."

De aanvallende middenvelder speelde ondanks die blessure toch tegen Andorra. "Bij de nationale ploeg hadden we eerst twee rustige trainingen, dus kon ik recupereren. Tegen Andorra voelde ik het opnieuw en ging ik naar de kant." Hoe lang hij out zou zijn, was nog niet bekend. "Ik ga morgen (vandaag, -red.) op onderzoek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties