Reactie Defour: "Bosnië nog niet uitgeteld voor groepswinst, maar het wordt heel moeilijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Defour: "Bosnië nog niet uitgeteld voor groepswinst, maar het wordt heel moeilijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour werkte zich gisteren te pletter op het Belgische middenveld. De Rode Duivels lieten dan wel punten liggen in Bosnië-Herzegovina, maar de middenvelder van RSC Anderlecht zette de roze zonnebril op. "Het wordt nu wel heel moeilijk voor de Bosniërs, hé."

Cédric De Volder in Zenica

De Rode Duivels wonnen dan wel niet in Zenica, maar toch zagen we na de wedstrijd vooral lachende gezichten. "Het is nu eenmaal een lastige verplaatsing", duidde Steven Defour de sfeer. "We hebben er alles aan gedaan om de drie punten te pakken, maar een gelijkspel is niet slecht. Het is vooral een goede zaak dat BiH niet kon winnen."

"Bosnië speelde tegen ons één van de laatste kaarten uit", gaat de middenvelder van paars-wit verder. "Ik wil nog niet zeggen dat ze nu uitgeteld zijn voor de groepswinst, maar met een twee op negen wordt het wel heel moeilijk. Eigenlijk is Bosnië verplicht om alle wedstrijden te winnen."

Het was meer vechten, lopen en werken. Maar dat is mijn stijl

Defour lijkt zijn kans bij de Rode Duivels helemaal te hebben gegrepen. In het verleden greep hij nochtans veel naast een basisplaats. "De concurrentie is moordend, maar ook bij RSC Anderlecht loopt het goed. Of ik me tegen Andorra en tegen BiH geamuseerd heb? In Bosnië was het meer vechten, lopen en werken. Maar dat is mijn stijl." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties