De Zeeuw: "Geld is niet belangrijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
De Zeeuw: "Geld is niet belangrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy De Zeeuw is zo goed als rond met het Amerikaanse New York Cosmos. Dat team speelt niet in de MLS, de bekendste Amerikaanse competitie, maar in de North American Soccer League. De ex-speler van Anderlecht reageerde bij Voetbal International.

Hij staat erg dicht bij een overgang. "Nu moeten we kijken of we eruit kunnen komen met elkaar", aldus de middenvelder. "Ik ben momenteel in onderhandeling met New York Cosmos. Ik ben namelijk nog steeds op zoek naar een mooie, leuke club."

Hij zit al een tijdje zonder club, maar wees al enkele clubs uit het Midden-Oosten af. "Ik vond het dat niet waard. Ik kijk niet naar wat ik ga verdienen. Ik wil gewoon ook prettig kunnen wonen. Als ik het voor het geld zou doen, dan zat ik al lang in één van die gekke landen."

In New York lijkt het ons ook leuker wonen dan ergens in de woestijn. De middenvelder gaat er dan wel niet in de fel gemediatiseerde MLS spelen, toch is New York Cosmos geen kleine club. Ze worden onder anderen gesponsord door Nike en Emirates. Ook voormalig Spaans international Senna speelt er.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties