Electrabel Street Heroes: Dit weekend panna-spektakel in Antwerpen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Electrabel Street Heroes: Dit weekend panna-spektakel in Antwerpen
Foto: © SC

Goals en assists, het is leuk, maar de heren voetballers gaan soms nog harder uit hun dak bij een geslaagde panna (dribbel door de benen). We herinneren ons allemaal nog het wapperende handje van Anthony Vanden Borre. In het straatvoetbal draait alles om panna's. Ga zaterdag kijken!

In Antwerpen vindt zaterdag in Antwerpen het Belgian Panna Championship, de finale van Electrabel Street Heroes plaats. De beste spelers van veertien verschillende steden nemen er deel met één doel: Belgisch panna-kampioen worden.

En de Belgen zijn er goed in, in het straatvoetbal. Soufiane Bencok won dit jaar de Europese titel één tegen één en Ilyas Touba was de beste op het WK. In Park Spoor Noord nemen ze deel aan het Belgisch Kampioenschap tegen verschillende uitdagers.

Levende legende Garnier

Het paradepaardje is uiteraard het kampioenschap één tegen één. Dat zal beginnen vanaf elf uur. Daarnaast zijn er ook tal van andere activiteiten. Levende legende Sean Garnier komt een workshop geven en er is ook de Soccer Challenge, een competitie die open is voor iedereen.

Ook freestyle voetbal is er te zien en ook voor de dames is er een workshop. Ligt de bal je iets minder? Dan kan je een initiatie breakdance krijgen. Park Spoor Noord is zaterdag dus the place to be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties