Vanden Borre is terug: "Najar en Colin deden het ook goed, ik zal moeten vechten"

Vanden Borre is terug: "Najar en Colin deden het ook goed, ik zal moeten vechten"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre is terug. Anderlecht liet hem vandaag zijn zegje doen over hoe hij zich terug in het elftal gaat inpassen. "Ik zal moeten vechten, want Colin en Najar deden het goed", denkt hij.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vanden Borre zet zich goedgemutst aan de tafel voor de aanwezige journalisten. Die glimlach is aanstekelijk. Vanden Borre verloor hem eventjes na zijn blessure, maar zette zich snel terug aan het werk. En zaterdag kan hij daar de vruchten van plukken. "Ik heb hard gewerkt om terug op niveau te komen", zei hij. "Morgen, middag, avond... alles stond in het teken van mijn revalidatie."

Om helemaal fit te geraken, moet ik spelen

Grote kans dat Vanden Borre direct in de ploeg wordt gesmeten tegen KV Mechelen. Hasi zou hem graag laten starten tegen Arsenal en daarvoor moet hij toch - naast de reservenmatch tegen Charleroi - een degelijke wedstrijd in de benen hebben. "Dat is de keuze van de trainer. Maar om helemaal fit te geraken, moet ik spelen."

Tijdens zijn afwezigheid kreeg hij extra concurrentie van nieuwkomer Maxime Colin en Andy Najar. Dat die eerste het nog niet zo goed deed, wuift hij weg. "Het is een nieuwe speler en hij moet zich nog aanpassen. Het is niet altijd makkelijk in een ploeg die al draait. Ik vond dat hij een goed debuut maakte. En Najar deed het meer dan goed. Hij was sterk op die positie. Maar ik ben klaar: mentaal zeker, fysiek moet ik nog afwachten tijdens een match."

Morgenvroeg krijgt u een uitgebreid interview met Vanden Borre voorgeschoteld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties