Broertjes Wils staan voor onderling duel: "Maar ben de tel ondertussen al kwijtgeraakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Broertjes Wils staan voor onderling duel: "Maar ben de tel ondertussen al kwijtgeraakt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat er op Jan Breydel een regelrechte zespuntenwedstrijd op het programma tussen Cercle Brugge en Lierse SK. Bovendien kijken broer Stef en Thomas Wils elkaar in de ogen. "Maar we hebben elkaar de voorbije dagen niet gehoord."

Door Cédric De Volder en Sander De Graeve

Cercle Brugge en Lierse SK delen momenteel de veertiende plaats. Enkel Zulte Waregem kampeert met drie punten minder onder beide clubs. "Lierse is een rechtstreekse concurrent", aldus Stef Wils in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar eigenlijk is elke wedstrijd belangrijk. Het is voor ons belangrijk om elke week de drie punten te proberen pakken en om op die manier een reeks neer te zetten."

Voor de verdediger blijft het natuurlijk een speciale wedstrijd. "Ik heb zelf nog een tijdje (van 2001 tot 2006, nvdr.) voor Lierse gevoetbald en mijn broer speelt er nog steeds, hé. De eerste keer is dat heel speciaal, maar ondertussen ben ik het al een beetje gewoon geraakt. Ik ben ondertussen de tel zelfs al kwijtgeraakt over die wedstrijden tegen mijn broer." (lacht)

"We hebben elkaar de voorbije dagen nog niet gehoord", besluit Wils. "Het is de laatste tijd een beetje moeilijker om contact te houden. Door de avondtrainingen bij Lierse lopen onze schema's niet langer gelijk. We spreken meestal nog af op zondag, maar dan is voetbal natuurlijk niet het hoofdonderwerp. Daar zijn we al genoeg mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties