Ronaldo scoort alweer twee keer en helpt Real aan eenvoudige zege

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Cristiano Ronaldo ging ook vanmiddag tegen Levante gewoon op zijn elan door. De Portugees scoorde alweer twee keer en had zo een belangrijk aandeel in de 0-5 zege van de Koninklijke.

Door de afwezigheid van Benzema kreeg Chicharito zijn kans in de spits bij Real Madrid. De Mexicaan toonde zich meteen, want hij dwong een penalty af. Een kolfje naar de hand van Ronaldo en de 0-1 was na 13 minuten een feit. Chicharito verdubbelde zelf nog voor de pauze de bezoekende voorsprong. Hij werkte af op aangeven van James Rodriguez.

Ronaldo schrijft alweer geschiedenis

Real Madrid kwam nooit in de problemen bij Levante en liep in de tweede helft verder uit. Ronaldo zorgde met zijn tweede van de avond en zijn vijftiende van het seizoen de 0-3 op het bord. Daarmee schreef de Portugees alweer een record op zijn naam. Nog nooit eerder scoorde een speler vijftien doelpunten in de eerste acht matchen in de Primera Division. Nog straffer als je weet dat CR7 zelfs een match miste en dus aan een gemiddelde boven de twee zit. Het was trouwens ook Ronaldo's driehonderste doelpunt voor Real Madrid.

Vijf minuten later pikte ook James Rodriguez zijn doelpuntje mee. Het laatste woord was voor Isco, die nog eens in de basis stond. Hij zorgde voor de forfaitcijfers.