Veselinovic en D'Haene met heel ander gevoel na doelpunt
Veselinovic en D'Haene met heel ander gevoel na doelpunt
Foto: © photonews

Na zijn doelpunt was hij Dalior Veselinovic heel erg blij, maar dat keerde een halfuur later toen Karel D'Haene toch nog de 1-1 lukte. De doelpuntenmakers legden het dan ook met gemengde gevoelens uit na de partij.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Je kan zeggen dat we ontgoocheld zijn ja", stak Veselinovic van wal. "We waren beter en verdienden de drie punten echt wel vandaag. Dit is voetbal, we moeten nu vooral de goede dingen onthouden naar de volgende matchen toe."

De spits maakte een lekker doelpunt: "Ja, het was een leuke goal. Dat is altijd leuk, maar we spelen met 11 tegen 11 en iedereen draagt zijn steentje bij. We vechten met zijn allen samen, dus is het heel jammer dat we toch niet winnen."

Vrijer beginnen voetballen na achterstand

Aan de andere kant van de mixed zone een veel gelukkigere Karel D'Haene: "Dit was een belangrijk doelpunt van mij ja. Het was vreemd: we begonnen vrijer te spelen na de achterstand, omdat we niets meer te verliezen hadden. Hier een punt kunnen pakken is heel goed, elk punt kan belangrijk zijn in de eindafrekening."

"We proberen iedere keer opnieuw iedereen mee te trekken als anciens. Onszelf opladen voor elke match om uit deze situatie te raken. Dit punt nemen we mee naar vrijdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties