Reactie Buysse bekent schuld: "Stomme penaltyfout van mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Buysse bekent schuld: "Stomme penaltyfout van mij"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Buysse zag zijn wedstrijd meteen dramatisch beginnen tegen KV Kortrijk. Hij haalde Adam Marusic al na enkele minuten neer in de zestien en zo mocht Cercle meteen achtervolgen. In de tweede helft zakte Cercle helemaal in elkaar.

Sander De Graeve in Brugge

“We kwamen snel op achterstand door een penaltyfout van mij”, aldus Buysse. Die leek van uit de tribune licht, maar Buysse geeft aan dat de bal terecht op de stip ging. “Het was een stomme fout van mij. Hij ging me voorbij en valt over mijn been. Dat is altijd penalty. Moest het geen zijn, zou ik het ook zeggen.”

Cercle hield nog stand in de eerste helft, maar na de koffie stuikte de organisatie als een kaartenhuisje in elkaar. “In de eerste helft kregen we nog wat kansen van op afstand en viel het best nog mee. Na die 0-2 en 0-3 was de match gespeeld. Het ziet er natuurlijk erg uit als je met 0-4 verliest, maar we hebben dan ook alles op alles gezet om te scoren.”

Voor Cercle is het altijd lastig

Hoe moet het nu verder met Cercle? Onderin kon Waasland-Beveren immers winnen en de troepen van Vidarsson staan momenteel samen met Lierse laatste. Lierse heeft wel nog een wedstrijd te goed, morgenmiddag tegen Gent. “Ik vind het voetbal nog vrij degelijk. We moeten proberen zo veel mogelijk kansen te creëren. We scoren heel erg moeilijk. Het zou mooi zijn om eens op voorsprong te komen. Dat we nu een lastig programma hebben? Voor Cercle is het altijd lastig, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties