Reactie Hoefkens: "Ik had altijd moeten scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Hoefkens: "Ik had altijd moeten scoren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens kreeg tegen Waasland-Beveren een uitgelezen kans om de touwen te doen trillen, maar het vizier van de verdediger stond niet op scherp. Daarnaast kreeg hij vandaag enorm treurig nieuws te verwerken.

Cédric De Volder in Beveren

"Ik mag die kans nooit missen", aldus een eerlijke Carl Hoefkens na afloop. "Het is enorm jammer en frustrerend. Ik zag de bal door de handen van Colin Coosemans glippen, maar werd achteruit getrokken. Maar nogmaals: eigenlijk was de kans niet te missen."

Op die manier slaagden the Kustboys er niet in om de klinkende prestatie van afgelopen woensdag tegen KVC Westerlo te bevestigen. "Maar in de tweede helft heb ik enkele dingen gezien die niet verkeerd waren", blijft de verdediger positief. "Waasland-Beveren liet het echter niet toe dat er gevoetbald werd."

Waasland-Beveren liet niet toe dat er gevoetbald werd

Hoefkens verloor vandaag overigens zijn grootmoeder. "Het is dus een klote-dag", besluit de verdediger. "Mijn grootmoeder was niet alleen mijn grootste fan, maar ik ben er ook opgegroeid als mijn ouders waren gaan werken. Ze werd 95, maar zo'n verlies doet je alles relativeren."

De redactie van Voetbalkrant.com wil Carl, zijn familie en vrienden alle sterkte toewensen in deze moeilijke dagen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties