Reactie Hubert: "We kunnen het ons niet veroorloven om rustmoment te nemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Hubert: "We kunnen het ons niet veroorloven om rustmoment te nemen"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren hapte vanavond naar adem tegen KV Oostende. De thuisploeg stak de broodnodige drie punten op zak. "Het zou deugd doen om nu eens een reeks neer te zetten", aldus David Hubert.

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren had vanavond aan een doelpunt van Renaud Emond genoeg om de drie punten op zak te steken. "We speelden een goede eerste helft", analyseert David Hubert. "Ik zag een pak duelkracht en enthousiasme bij Waasland-Beveren. Uiteindelijk kwamen we dan ook verdiend op voorsprong. Na de pauze zakten we terug en werd het in de slotfase nog warm. Jorn Vermeulen redt zelfs eventjes de meubelen."

"Het zou deugd doen om nu eens een reeks neer te zetten", gaat de aanvoerder verder. "Maar we kunnen het ons niet veroorloven om een rustmomentje te nemen. Deze overwinning zorgt ervoor dat we naar de twaalfde plaats springen, maar één keer verliezen en we staan weer onderaan. Het is een enorm rare competitie, hé."

Het is een mentaal spelletje, hé

"We tellen ondertussen veertien punten", besluit Hubert. "Normaal gezien hebben we er achtentwintig nodig om het behoud te verzekeren. Maar het is een mentaal spelletje, hé. Er is geen enkele club die helemaal onderaan blijft bengelen. Maar iedereen is nog steeds honderd procent scherp en klaar om ook de komende weken te blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties