Reactie Lumanza duidelijk: "De coach is formidabel"

Lumanza duidelijk: "De coach is formidabel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tortol Lumanza-Lembi kreeg van Ivan Vukomanovic zijn eerste basisplaats bij Standard sinds - hou u vast - 15 augustus. Van de ene kerkelijke feestdag naar de andere ligt wel een heel lange periode, maar de middenvelder was bijzonder gelukkig nog eens te mogen starten.

Aernout Van Lindt in Luik

In de match op Moeskroen van 15 augustus - OLV-Hemelvaart - stond hij voor het laatst in de basis, daarna viel hij uit de gratie van Guy Luzon: Tortol Lumanza-Lembi. Maar van Vukomanovic kreeg hij een nieuwe kans: op Cercle nog een invalbeurt, nu tegen Mechelen zelfs in de basis.

Zijn vertrouwen doet echt deugd

En zo staat Lumanza de dag na Halloween op uit de doden. Mét een puike prestatie van een dik uur. "Beetje bij beetje worden we als ploeg beter", ziet hij het helder. "We doen het allemaal samen goed, al gaat het hier wel sneller en beter in de balcirculatie."

Dat hij een kans kreeg op een positie waar toch wel wat concurrentie is? "Ja, dat is geweldig. Ik ben heel blij dat de coach vertrouwen in mij heeft. Hij is formidabel, de manier waarop hij me vertrouwen geeft. Dat doet echt deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties