Reactie Wat gebeurde er bij het eerste tegendoelpunt van KV Mechelen?

Wat gebeurde er bij het eerste tegendoelpunt van KV Mechelen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo mocht op aangeven van Paul-José Mpoku na een twintigtal minuten de 1-0 tegen de touwen koppen. Hoe beleefden de hoofdrolspelers van KV Mechelen die actie?

Aernout Van Lindt in Luik

Een lange bal van Lumanza werd door Mpoku nog voor de lijn binnengehaald. Milos Kosanovic wachtte duidelijk af: "Ja, ik had hem niet gezien", aldus de centrale verdediger. "Misschien hadden we op links wat beter moeten communiceren, maar ik zat te ver van hem om dan nog te tacklen."

"Ik dacht dat hij meteen ging voorzetten en wilde voor hem blijven staan, maar hij kon toch De Camargo bereiken. Jammer, maar zoiets kan gebeuren in het voetbal. We wilden hier voetbal spelen en ons niet ingraven", aldus nog Kosanovic.

"We zijn niet weggespeeld"

"We moeten niet echt verdrietig zijn na dit jaar. We gaan omhoog als een team en speelden niet slecht vandaag", pikte Obradovic in. "Die eerste goal? Dat was jammer. Ik liep terug en zag hem ineens binnengaan."

Ook doelman Biebauw was geslagen in die fase: "Ik voelde hem, maar kon er toch niet bij. Milos had Mpoku niet zien lopen, zo'n zaken vallen als eens voor. We zijn hier niet weggespeeld, dus we moeten het positieve onthouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties